Thursday, September 29, 2011

Απόφαση ΔΣ

Σήμερα Πέμπτη 29/9/2011 συνεδρίασε το ΔΣ του ΣΦΙΑΠΘ.
Τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για την πρόταση του Προέδρου της Σχολής για την εξεταστική, η οποία προέβλεπε: τριβδόμαδη εξεταστική 'Σεπτεμβρίου', αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 3/10, τριβδόμαδη εξεταστική Ιανουαρίου και τετραβδόμαδη εξεταστική Ιουνίου.

Η απόφαση του ΔΣ, που στηρίχθηκε ομόφωνα από τα μέλη του και απεστάλη στον Πρόεδρο, ήταν η εξής:
"Το ΔΣ του ΣΦΙΑΠΘ απορρίπτει την πρόταση του Προέδρου της Σχολής για την εξεταστική, λόγω της απόφασης της Γ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Τρίτης 27/9/2011.
Η απόφαση επισυνάπτεται και ορίζει τετραβδόμαδη εξεταστική για όλους τους φοιτητές, με δυνατότητα για άμεση έναρξη της εξεταστικής για τους επί πτυχίω φοιτητές και παράλληλα διασφάλιση της εξεταστικής για τα υπόλοιπα έτη, καθώς επίσης και έναρξη του εξαμήνου κανονικά στις 3 Οκτωβρίου. Επιπλέον, απορρίπτουμε κάθε προσπάθεια να μειωθεί η διάρκεια της εξεταστικής σε λιγότερο από 5 εβδομάδες.
Ζητάμε άμεση διενέργεια Γ.Σ. Σχολής αύριο Παρασκευή 30/9/2011 για να διασφαλίσουμε την εφαρμογή της απόφασής μας."

Η απόφαση, όπως προαναφέρθηκε, γνωστοποιήθηκε στον Πρόεδρο της Σχολής και αναμένουμε την απάντησή του για το αίτημά μας. (Την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία επισυνάφτηκε -το πλαίσιο και το ψήφισμα- μπορείτε να δείτε εδώ: http://sfiapth1.blogspot.com/2011/09/2792011_28.html

Για το ζήτημα των λεωφορείων προς και από τα νοσοκομεία, τα περισσότερα μέλη του ΔΣ θέλησαν να συζητηθεί αύριο, σε νέα συνεδρίαση του ΔΣ στις 11π.μ.

No comments:

Post a Comment