Tuesday, May 6, 2014

Την Τετάρτη 7/4 θα πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής.
  • Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι φοιτητές μέλη του συλλόγου. 
  • Για να ψηφίσει κανείς πρέπει να φέρει μαζί του ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Σε περίπτωση που δεν φέρει κάτι από τα παραπάνω χρειάζεται βιβλιάριο σπουδών ή πάσο και να αναγνωριστεί από τα μέλη τριών παρατάξεων.
  • Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να καταβάλει την υποχρεωτική εισφορά (0,5 ευρώ), ώστε να είναι "ταμιακώς εντάξει" στις υποχρεώσεις του προς τον σύλλογο. Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής το όνομα του φοιτητή θα μαρκάρετε από την εφορευτική επιτροπή και ο φοιτητής θα πρέπει να καταβάλλει την εισφορά του στην επόμενη εκλογική διαδικασία
  • Άκυρα θεωρούνται τα ψηφοδέλτια που περιλαμβάνουν φράση ή διακριτικό σημάδι πλην σταυρού με μπλέ ή κόκκινο χρώμα (στιλό θα παρέχονται από την εφορευτική) και σκίσιμο. Βάζουμε το πολύ έναν σταυρό δίπλα από κάθε όνομα (είτε δεξιά είτε αριστερά από το όνομα). Δεκτό σύμβολο θα είναι μόνο ο σταυρός μπλε ή μαύρου χρώματοςδίπλα από το όνομα του υποψηφίου.
  • Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα αμφιθέατρα Γ', Δ' και Ανατομείου από τις 7π.μ. έως τις 7μ.μ.

1 comment:

  1. Αν κοιτάξετε το τρέχον σενάριο όσον αφορά τις επιχορηγήσεις για την επέκταση των μικρών επιχειρήσεων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν προσφέρει άμεσες επιχορηγήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα από την κυβέρνηση, μέσω των οποίων η SBA παρέχει επιχορηγήσεις για δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που μπορεί να πραγματοποιήσει μια μικρή επιχείρηση. Στη συνέχεια, υπάρχουν έμμεσες επιχορηγήσεις με τη μορφή εγγυήσεων δανείων για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιδοτούμενα δάνεια, όπου λαμβάνετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο από την τράπεζα καθώς η κυβέρνηση πληρώνει μέρος του δανείου σας. Ή εάν αθετήσετε την πληρωμή του δανείου σας, η κυβέρνηση πληρώνει την τράπεζα για λογαριασμό σας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και επιχορηγήσεις μέσω του κ. Pedro και της εταιρείας χρηματοδότησής του. Προσφέρουν δάνειο με επιτόκιο 2%, το οποίο είναι πολύ προσιτό. Ως ιδιοκτήτης νεοσύστατης επιχείρησης, πρέπει απλώς να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
    Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro στο pedroloanss@gmail.com / Κείμενο Whatsapp: +1 863 231 0632 για δάνεια.
    Τα καλύτερα!

    ReplyDelete